Actualitat

<< Altres noticies
La Vanguardia - 20/05/16

La consellera Borràs condemna l'agressió a l'Espai Macià i afirma que "res alterarà el que vulguin fer els catalans"

Borràs ha visitat aquest divendres l'Espai Macià després de reunir-se amb l'alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, i diversos regidors de l'Ajuntament.

Imatge de la consellera Meritxell Borràs subjectant una estelada acompanyada d'alcades i regidors de les Garrigues a la visita a l'Espai Macià de les Borges. Imatge de la consellera Meritxell Borràs subjectant una estelada acompanyada d'alcades i regidors de les Garrigues a la visita a l'Espai Macià de les Borges.

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs. ha condemnat aquest divendres l'agressió a l'Espai Macià de les Borges Blanques i ha afirmat que "res alterarà el que vulguin fer els catalans". L'equipament va ser atacat per dos desconeguts amb la cara tapada que cridaven consignes contra Catalunya. Van tirar a terra la senyera i altres objectes i van amenaçar de mort el funcionari que hi treballa. Borràs ha visitat aquest divendres l'Espai Macià després de reunir-se amb l'alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, i diversos regidors de l'Ajuntament.

En el transcurs de la visita, la consellera ha condemnat i rebutjat l'agressió, ha animat el treballador que la va patir i ha afirmat que "res alterarà el que la gent d'aquest país vulgui, reclami i defensi fer". Borràs ha afegit que "l'Espai Macià és un exemple d'aquesta forma de fer dels catalans, d'aspirar a un país netament lliure, al qual hi volem arribar des del diàleg, la negociació i les ganes de treballar per fer que valgui la pena viure-hi". Després de reunir-se amb l'alcalde, Enric Mir, i diversos regidors de l’Ajuntament de les Borges a la Sala de Plens, Borràs ha signat al llibre d'honor del municipi i s'ha compromès a "treballar estretament des de la Generalitat amb el consistori per impulsar i millorar tot allò que sigui possible".També han acompanyat la consellera el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, la diputada al Parlament Ramona Barrufet, entre altres alcaldes de les Garrigues i representants de la Generalitat. La comitiva ha visitat la recent acabada Plaça de l'Abadia i la Plaça Ramon Arqués, finançades amb un PUOSC, i l'antic molí de Cal Gineret, pendent d'una subvenció del Pla Feder per iniciar la segona fase de rehabilitació.A continuació, Borràs s'ha desplaçat al Consell Comarcal, on s'ha reunit amb diversos representants garriguencs i ha seguit la seva visita institucional per diferents municipis de la comarca. Espai Macià

Plaça Ramon Arqués, 5
25400 Les Borges Blanques

Tel. 973 140 874

També som a:

 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram

© Espai Macià, tots els drets reservats

 • Ajuntament de les Borges Blanques
 • Fons Europeu FEDER
 • Memorial Democràtic
 • PlanE
 • Diputació de Lleida. Patronat de Turisme
 • Institu d'Estudis Ilerdencs
 • Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura