Actualitat

<< Altres noticies
Ajuntament Les Borges Blanques - 15/11/2013

Els usuaris del Carnet Jove tindran un descompte del 40% a l'Espai Macià de les Borges

Aquesta mesura pretén acostar els joves a aquest espai cultural dedicat a Francesc Macià on podran descobrir qui era “l'Avi” i què significa per les Borges Blanques.

Despatx del president Francesc Macià Despatx del president Francesc Macià

L'Espai Macià de les Borges s'ha adherit a la xarxa del Carnet Jove, que permetrà als joves usuaris amb edats compreses entre els 14 i els 30 anys accedir a l'equipament cultural de les Borges amb unes condicions molt avantatjoses. Concretament tindran un descompte del 40% en el preu de l'entrada, el que significa que pagaran 3 euros enlloc dels 5 habituals. Una mesura que, en paraules del regidor de Cultura Francesc Macià, “pretén acostar els joves a aquest espai cultural dedicat a Francesc Macià on podran descobrir qui era “l'Avi” i què significa per les Borges Blanques”. El descompte ja és efectiu, pel que se'n beneficiaran tots els titulars del Carnet Jove que visitin l'Espai Macià a partir d'avui.

La integració de l'equipament cultural borgenc a la xarxa del Carnet Jove significa també una important acció de promoció de les Borges i de la comarca de les Garrigues, ja que tant la web de la Direcció General de Joventut de la Generalitat com les guies d'activitats que edita el Carnet Jove potenciaran la informació sobre l'Espai Macià i en donaran a conèixer totes les novetats. En aquest sentit el regidor Francesc Macià ha recordat que el Carnet Jove “compta amb més de mig milió de socis, un públic potencial que podrà enriquir-se i conèixer més detalladament la història de les Borges, de la comarca i del nostre país mitjançant la visita a l'Espai Macià”.

L'acord d'adhesió, signat per l'alcalde de les Borges, Enric Mir, i pel director de l'Agència Catalana de Joventut, Jordi Boixadera, és una de les iniciatives impulsades pel consistori borgenc per dinamitzar i donar a conèixer l'espai d'interpretació dedicat a Francesc Macià. Una altra de les propostes que s'han dut a terme i que ha comptat amb el suport del públic són els paquets turístics per a grups que es van ficar en marxa durant la passada Fira de l'Oli, amb els què els visitants al certamen van poder accedir a l'Espai Macià o bé fer rutes guiades pel municipi a un preu molt econòmic.Enllaços relacionats

Espai Macià

Plaça Ramon Arqués, 5
25400 Les Borges Blanques

Tel. 973 140 874

També som a:

 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram

© Espai Macià, tots els drets reservats

 • Ajuntament de les Borges Blanques
 • Fons Europeu FEDER
 • Memorial Democràtic
 • PlanE
 • Diputació de Lleida. Patronat de Turisme
 • Institu d'Estudis Ilerdencs
 • Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura